Whole Body Treatment – Teater på Kroppen

Whole Body Treatment – Teater på kroppen

Performance i Multisalen på Københavns Universitet Amager 28. marts – 2. april 2011. Alle dage kl. 17.00 og 20.00. Tidsbestilling: wholebodytreatment@nullgmail.com Pris: 50 kr. Varighed: 40 min.

Markedet for psykoterapi svømmer over af individuelle behandlingsformer. Performancekunstner Sara Hamming undersøger i forestillingen “Whole Body Treatment” behandlersituationen i et 1:1 møde, hvor den enkelte tilskuer kommer på briksen.

Sara Hamming har været artist-in-residence på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab i februar og marts 2011. Sammen med studerende og undervisere har Sara Hamming udforsket behandlersituationen som en særlig form for iscenesat mellemmenneskeligt møde.

Whole Body Treatment er en behandlings-performance, der nysgerrigt udforsker den nærhed, som opstår i mødet mellem behandler og klient, men også forholder sig kritisk til den magt og passivisering, der udøves, når man – helt bogstaveligt – lægger sin skæbne i et andet menneskes hænder. Hvilke autoritetsforhold bærer vi med os fra barndommens oplevelser hos lægen og tandlægen?

Som hos enhver anden behandler booker man en tid til Whole Body Treatment. Som reservation får man tilsendt en mail, der forbereder deltageren på, hvad der skal ske. Tidsbestilling: wholebodytreatment@nullgmail.com


 

Skriv et svar