Festivalen KBH læser

Kunne du tænke dig at være med til at skabe et litteraturarrangement?

Festivalen kbh læser er en ukommerciel netværksfestival, som spreder læseglæden i hele byen. Vi vil gerne vise at litteraturen kan sætte perspektiv på hverdagen, og få folk op af stolen og ud over kanten.

 kbh læser har ikke nogen penge, men sørger for at forbinde og promovere alle de arrangementer, som vores arrangører finder på. Det du skal bruge, er således en begivenhed og et lokale. Vi kan bidrage med en plads i det trykte program, og den opmærksomhed, som festivalen får i medierne.

Måske er der en bestemt forfatter du synes fortjener opmærksomhed – måske har du en ide til hvordan litteratur kan præsenteres på en ny og spændende måde.  

 Sidste år præsenterede kbh læser fx Undergrundsfest, digtesymfoni, litteraturquizzer, Herman Bang-matineé, bogdating, oplæsning med lommelygte, præsentation af queer-forfattere, litterære byvandringer, poetry slam, sms-digte, skriveværksteder, absint-aften, maraton-oplæsning og selvfølgelig en masse traditionelle forfatter- og oplæsningsarrangementer.

Har du ideen og lysten til at stable et arrangement på benene, så skriv til Sara.Buch@nullkff.kk.dk

kbh læser 2011 finder sted fra den 4. til den 10. november.

 Intro- og inspirationsmøde for nye arrangører i begyndelsen af marts.

Skriv et svar