Studenterhuset i København søger praktikant til PR, kommunikation og markedsføring

Har du lyst til at gøre Studenterhuset synligt for alle studerende i København? Så se her.

Studenterhuset søger en praktikant med mod på at forny husets synlighed. Du skal være under uddannelse og have erfaring med kommunikation, PR og markedsføring af kulturelle arrangementer. Herudover er det en fordel, at du kan arbejde med grafisk design i InDesign, og at du har basalt kendskab til redigering af hjemmeside i HTML.

Som praktikant skal du deltage i husets daglige drift, som også byder på meget andet end kommunikation. Vi er et travlt hus med mange forskellige aktiviteter, koncerter, debatarrangementer, kurser og meget andet.

Vi søger en idérig og engageret person, som har nye idéer til markedsføring/PR og som har flair for at skrive tekster til hjemmeside, facebook og nyhedsbreve. Du skal have mod på at udvikle en ny kommunikationstrategi, som skal synliggøre Studenterhuset for alle studerende ved især Københavns Universitet.

Det er meget vigtigt, at du brænder for det, du laver, og at du selv tager initiativ til at udforske og finde på.

Vi ser gerne, at du studerer Moderne Kultur- og Kulturformidling eller lignende ved KU.

Stillingen er et ulønnet praktikforløb på ca. 30 timer. Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2011 og seks måneder frem og ansøgning samt CV skal sendes pr. mail til direktør for aktiviteter, Hassel Louise Löfstedt senest d. 15. januar 2011. Skriv til aktivitet@nullstudenterhuset.com.

Her tænker du på “Studenterhuset i København søger praktikant til PR, kommunikation og markedsføring”

Skriv et svar