Lyd:Litt – Højholt i ørerne

Lyd spiller en vigtig rolle i Per Højholts litteratur, og Per Højholt spiller en vigtig rolle i den danske litteraturhistorie. Vi kan godt lide litteratur, og vi kan også godt lide Højholt. Så vi fra Blågårds Antikvariat inviterer derfor dig med på en lytter i Højholts univers ved dette tredje Nørrebro:Litt-arrangement.

Radiomontageekspert Mette Johansen medbringer den sjældne radiomontage “Smerteskolen” fra 1979. Den vil vi lytte til, og Mette vil efterfølgende fortælle om den som værk inden for montagegenren. Hun krydrer i øvrigt sit foredrag med insiderviden fra Clemens Johansen, der var tekniker på den originale “Turbo”-lp.

Derudover vil litteraturprofessor Bo Hakon Jørgensen åbne for forståelse af Højholts værk “Turbo” fra 1968, hvor sproget kastes ud i en turbulent leg.

Det bliver underholdende fra første minut, så kig endelig forbi antikvariatet over for Blågårds Plads.

Kh
Blågårds Antikvariat

Skriv et svar