City Talks #5 – Visioner og Støttekroner

Hvordan får du realiseret din fantastiske idé og banebrydende vision?

Torsdag d. 9 december kl. 18-22
er der paneldebat og musik i
Dragens Hule, Refshalevej 209
(Ved endestation bus 40 – se skiltning)

Hvordan får du realiseret din fantastiske idé og banebrydende vision?
Fire aktører fra den københavnske kulturscene debatterer hvordan man gennemfører projekter og får de nødvendige ressourcer. Så hvis du er i gang med et projekt – eller blot er nysgerrig – vil City Talks #5 kunne give dig en masse praktiske og overordnede indspark – og forhåbentlig tankevækkende historier og anekdoter.

Peter Bjerg er social iværksætter og projektrådgiver i Københavns Projekthus (KPH), Supertanker, Center for Socialt Entreprenørskab (RUC), Urban Passion, Metapol og lidt mere rundt omkring.

Rikke Rasmussen er koordinator hos Projektværkstedet, der hjælper foreninger, projektgrupper, netværk og projektmagere til at opstarte og videreudvikle ikke-kommercielle projekter i København.

Wunderkammer er stiftet af Luke Cooper og Sam Moore, og er en platform for kunstnere der giver mulighed for at afprøve og inkorporer nye idéer ind i live-events – herunder Drive-In performance, Distortion Final Party, Wonderland and Diesel.

Christian Fumz har stiftet Bolsjefabrikken, lavet det kulturelle samlingspunkt Knuden, og er ved at starte Givrum.nu – en interesseorganisation der arbejder for ibrugtagning af tomme bygninger og har herigennem fået stillet en grund på 6400m2 med gamle fabriksbygninger til rådighed.

Gunni & Nitterne levere kl. 20:30 musikalsk nærvær og galskab. Med vokal, harmonika, guitar, gulvbas og trommer ruller de hen over scenen som en toptunet veteranbil med rust på dørene og smadret forrude.
FRI ÉNTRE OG MAD

Der vil kunne købes øl og vand i baren (husk kontanter – ingen dankort!!) Tak til Dragens Hule (på facebook.com) og Christianshavns Lokaludvalg.

Arrangører
– City Talks // Netværftet

Kontakt:
30 23 43 16 (Line Loklindt)
26 84 99 74 (Steen Andersen)

Skriv et svar