Vild Sjæl af dramatiker Vivian Nielsen på Københavns Musikteater

“Vild sjæl” er en ny musikdramatisk forestilling skrevet af dramatiker Vivian Nielsen og musikken af Michael Vesterskov efter idé af Marianne Mortensen. Dramatiker Vivian Nielsen har med inspiration fra folkeeventyr, overgangsriter og myter, skabt et psykologisk drama for en gennemgående kvindelig karakter og et kor.

Kompositionerne er tænkt som filmiske kommentarer til den kraftfulde poetiske tekst, som Vivian Nielsen har skrevet, og musikken som den udvikling vi mennesker ofte gennemgår, for at forandre handlemønstre, der ikke er til at komme udenom. Stemmer fra en fjern flod. ”Vild Sjæl” er en magisk historie om en kvindes kamp for at slippe vildkvinden fri og genfinde sin naturlige, medfødte kraft.

Tilbud på billetter den 25.-27. november. Læs mere i pdf-en om stykket.

Skriv et svar