En eftermiddag under fjerne himmelstrøg

Torsdag d. 18. november har Nørrebro:Litt igen temadag. Denne gang handler det om migrationslitteratur, også kaldet Migrant:Litt, og vi vil i Blågårds Antikvariat derfor invitere dig til en eftermiddag i selskab med Janina Katz, Nassrin El Halawani og Eva Tind Kristensen. De vil alle læse op af deres egne tekster, der er præget af dilemmaet om at være splittet mellem to kulturer. Derudover vil Marianne Green slutte eftermiddagen af med en minikoncert med smukke irske folkesange.
Vi glæder os til den fiktive jordomrejse, og vi glæder os selvfølgelig også til at se dig!
Kærlig hilsen
Blågårds Antikvariats bogelskere

Janina Katz er af polsk-jødisk oprindelse og har boet i Danmark siden 1969. Siden 1991 har hun udgivet 17 bøger på dansk, der spænder over både lyrik, romaner og noveller.

Nassrin El Halawani er født i Danmark og har egyptiske forældre. Hun er uddannet på forfatterskolen med afgang i 2007 og har siden 2005 udgivet tekster i litteraturtidsskrifter, antologier m.m. Se mere på www.nassrin.dk.

Eva Tind Kristensen er adopteret fra Sydkorea og har boet i Danmark, siden hun var et år. Hun er uddannet på arkitektskolen og udgav i 2009 digtsamlingen “DO”, der netop sætter fokus på det at være splittet i sit tilhørsforhold. Se mere på www.arkit.dk.

Marianne Green er vokset op i Danmark med en italiensk mor og en dansk/engelsk far. Draget af sine engelske aner har hun hengivet sig til den irske folkesang, og derudover er hun også undervisende og udøvende stepdanser. Se mere på www.mariannegreen.com.

Skriv et svar