Nedtællingsgalla d. 1. november: Joaquin Phoenix som rapper

Den 4. til 14. november 2010 er den danske dokumentarfilmfestival CPH:DOX på programmet i København for 8. gang. I år dækker kukua festivalen.

I'm Still Here © Magnolia Films

På dagen før dagen før dagen før dagen hvor CPH:DOX officielt sparkes i gang (4. november), kan du få en forsmag på en af de uden tvivl mest populære film i årets program for CPH:DOX, nemlig Casey Afflecks I’m Still Here (IMDb).

Som du måske kan huske fra diverse Youtube-klip, annoncerede Joaquin Phoenix noget overraskende i 2008, at han fremover ville hellige sig rap frem for skuespil. Casey Affleck fulgte Phoenix forvandling hele vejen fra dygtig skuespiller over Letterman-besøg med fuldskæg og rodet hår mod ludere, kokain og det, der er værre. Hele stuntet viste sig dog senere at være bluff, og dermed er I’m Still Here en underlig hybrid: Skuespil i et dokumentarisk univers.

Filmen vises tre gange under CPH:DOX 2010. Den 5/11 i Empire, og 6/11 og 9/11. i Grand, men allerede på mandag har du mulighed for at opleve filmen i Husets Biograf i Magstræde.

Introduktion til filmen står Jakob Høgel, leder af talentudviklingen New Danish Screen og ekspert i hybridformer mellem fiktion og fakta, for.

Arrangementet, som finder sted i samarbejde med filmbladet Ekko, foregår som skrevet på mandag den 1. november kl. 20 i Husets Biograf, Magstræde 14, København. Billetter koster 90 kr. og bestilles på jack.stevenson@nullmail.dk.

Skriv et svar