Find dine drømmes kurs på Karrierebørsen

Kom til Kubulus Karrierebørs d. 28. oktober og få inspiration til din karriere. Du kan for eksempel få Kulturministeriet, KMD, Bech-Bruun eller en af de andre virksomheders forslag til hvordan du kan gøre dine karrieredrømme til virkelighed. Du kan også deltage i workshops der forbereder dig til at sælge dig selv på børsen, eller høre hvordan du kommer godt igennem overgangen til arbejdsmarkedet.

Få inspiration til din kommende karriere 28. oktober 2010, hvor alumneforeningen Kubulus holder karrierebørs for alle studerende og dimittender på KU.

På karrierebørsen kan du tage en personlig snak med en lang række interessante virksomheder såsom Kulturministeriet, KMD, Bech-Bruun og Siemens. Du kan for eksempel spørge ind til specialepladser, praktik, mentorforløb, job – og få svar på dine spørgsmål om dine karrieremuligheder hos dem.

Med sessioner som ”lyn-tjek af CV”, ”Personlig Branding” og ”lær at sælge dig selv på et minut” kan du på karrierebørsen også få praktiske råd og redskaber til dit studie og din jobsøgning.

Alle studerende og dimittender på Københavns Universitet er velkomne på karrierebørsen 28. oktober 2010. Børsen arrangeres af Kubulus, Københavns Universitets alumneforening, og den præsenterer over 20 af de virksomheder, der deltager i Kubulus´ karrierementorprogram for kandidatstuderende.

Læs mere og tilmeld dig på http://alumni.ku.dk/karriereboers/

Skriv et svar