Følsomme rejser på fakultetsbiblioteket

På torsdag d. 23/9 er der liT.house-event på Det Humanistiske Fakultetsbibliotek.  

I 1700-tallet udvides de geografiske horisonter, og rejseskildringen bliver en populær litterær udtryksform. Med de nye følsomme strømninger i slutningen af århundredet ændres fokus fra rejsens ydre komponenter til den rejsendes indre oplevelser. I samarbejde med Golden Days inviterer Det Humanistiske Fakultetsbibliotek til en event om “den følsomme rejseskildring”.

Samtale i Drejers Klub mellem Thomas Bredsdorff (professor ved institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, KU), Anne-Marie Mai ( forfatter og professor ved institut for Litteratur, Kultur og Medier, Syddansk Univiversitet) og Lasse Horne Kjældgaard (lektor ved institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, KU) 

Som ramme om arrangementet vil der være klavermusik af C.E.F Weyse ved pianist Anders Ahnfelt-Rønne. Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Skriv et svar