Koncertforestillingen Live Out Loud søger produktionsassistent!

Vi kan desværre ikke tilbyde dig løn. Til gengæld kan vi tilbyde dig en plads på et både entusiastisk og erfarent produktionshold. Resultatet af dit og holdets arbejde er den multimediale koncertforestilling, Live Out Loud, som har premiere på Københavns Musikteater den 27. oktober 2010. Det er derfor i perioden fra den 27/9 – 31/10, vi rigtig gerne vil have din hjælp. Omfanget af dit arbejde aftaler vi i fællesskab. Du vil blive krediteret for dit arbejde, og vi skriver dig meget gerne en udtalelse.

Live Out Loud er støttet af Statens Kunstråd. For nærmere information om koncertforestillingen og dine muligheder for at suge viden og erfaring til dig, kontakt venligst Eva Nordhagen (producent) – enten via telefon eller mail. Vi glæder os til at høre fra dig!

T: +45 6110 1130 / E: urukproduction@nullgmail.com

Live Out Loud
Koncertforestilling af Aida Nadeem
Københavns Musikteater
27. – 30. oktober 2010 / ons-fre kl. 20 og lør kl. 17
www.kobenhavnsmusikteater.dk

Aida Nadeem og Xenia Lach-Nielsen arbejder i disse måneder side om side og på højtryk. Til oktober kan resultatet af det unikke samarbejde – Aida Nadeems nyeste koncertforestilling Live Out Loud – ses på Københavns Musikteater. I teatermørket vil de to kompetente kvinder lægge krop og stemmer til et sanseligt møde mellem Øst og Vest bestående af ord og toner, mens videokunstner Casper Øbros karakteristiske grafiske udfoldelser lyser rummets flader op.

Live Out Loud stilles der skarpt på ordet – det kvindelige, arabiske, oprørske, sanselige ord.  Aida Nadeem har fordybet sig i Mellemøstens bogreoler og lader i koncertforestillingen otte progressive digtere komme til orde. Om kvindernes virkelighed fortæller hun: Hvor jeg kommer fra, sprænger bomberne den ene dag, den næste er der bryllup. Sådan er det. Det er ikke noget, vi tænker videre over. Livet er en vekselvirkning mellem lys og mørke, krig og kærlighed. Kvindernes ord beskriver tilsammen dén spænding – mellem det stærke og det sarte; den knyttede næve og de kærlige fingre.

Adspurgt om hvad publikum kan forvente sig af Live Out Loud, svarer koncertforestillingens iscenesætter, Mette Hornbek: Forestil dig et univers, hvor ord bliver til billeder og billeder bliver til toner, der bliver til sang, der igen bliver til ord. Hvor harmonien brydes af en skæv tone eller et motiv, du ikke kan genkende, men genopstår, når du pludselig opdager, at du står midt i en glædens fest omgivet af en elsket familie, du ikke anede, du havde. Live Out Loud er altså ikke alene en opfordring til at nå verden gennem ord, men også til at nå fra Øst til Vest og retur.

Aida Nadeem er blandt Danmarks mest mærkbare kvinder inden for fusionsmusik. Hendes skoling er klassisk, hendes inspirationskilder som komponist kakofoniske: Arabisk folkemusik (kurdisk, armensk, turkmensk) er lyden af hendes opvækst. En hårdt pumpet undergrundsscene, verdensmusik og crossover er lyden af hendes videre vækst i Vesten. Disse strømninger såvel som Aida Nadeems vilkår som flygtning – længslen efter Mellemøsten og inspirationen fra Vesten – udgør hjørnestenene i et grænsebrydende musikalsk univers, hvor orientalske toner møder elektroniske beats.

Medvirkende

Komponist, musiker, sanger, performer: Aida Nadeem /Sanger, performer: Xenia Lach-Nielsen /Musikere: Bassem Hawar, Saad Thamir / Videokunster, grafisk designer: Casper Øbro / Iscenesætter: Mette Hornbek / Litterær kurator: Sawsan Darwaza / Lysdesigner: Nuno Antonio Neto / Kostumedesigner: Siri Vilbøl / Producent, PR-ansvarlig: Eva Steen Nordhagen / En stor tak til de digtere, der har lånt ord til forestillingen: Rita Awda (Palæstina), Joumana Hadad (Libanon), Hala Mohamed (Syrien), Joumana Mustafa (Jordan), Dalia Riad (Irak), Fadwa Touqan (Palæstina), Lamiaa Abbas Ummarra (Irak), Rana Jafer Yasin (Irak).

Skriv et svar