Magasinet Kunst søger nye skribenter inden for områderne: Film – Design – Arkitektur

Brænder du for at formidle og være i kontakt med et publikum? Har du dét som skal til for at få et budskab vinklet så det fanger både kendere og novicer inden for kulturområdet? Så har du muligheden for at afprøve dit talent NU!

Du må meget gerne have en studie- eller erfaringsmæssig baggrund inden for et eller flere af ovenstående emner, men det er ikke en nødvendighed. Så længe du evner at finde frem til det rigtige indhold og få det formuleret journalistisk interessant og fængende.

Dit engagement vil være ulønnet, og skal ses som en unik mulighed for at få eksponeret dine talenter for en bredere læserskare. Vi vil så sørge for ros, opbakning, sparring, anmelder-eksemplarer af div. bøger du evt. skriver om, en tur i biffen for at anmelde/omtale film m.m.

Er du interesseret så kontakt:

Thomas Lindvig – Ansvarshavende Chefredaktør / Magasinet Kunst

Mail: tl@nullhorisontgruppen.dk Mobil: 2243 8018

 

Om Magasinet Kunst Magasinet Kunst indtager en central rolle i dansk kunst- og kulturliv som uafhængig, kritisk og toneangivende formidler af international og dansk kunst (ca 60% af indholdet) samt film, design, arkitektur og anden visuel kultur (ca. 40% af indholdet). Magasinet er målrettet alle aktivt kunst- og kulturinteresserede danskere fra private samlere og aktive forbrugere af kunstudstillinger, film, design og arkitektur til udøvende kunstnere, gallerister og museumsfolk. Fokus er på vigtige tendenser og interessante kunstnere og kulturpersonligheder. Magasinet konfronterer ikke blot læseren med forskellige holdninger, men også opdateret og nuanceret viden om kunstens og kulturens mange aspekter. Det sker gennem interviews, portrætter, reportager, omtaler, anmeldelser, klummer samt aktuelt servicestof om udstillinger, museer, gallerier, film, bogudgivelser m.m..

Redaktionelle fokusområder:

DANSK KUNST · INTERNATIONAL KUNST · FILM · ARKITEKTUR · DESIGN

Skriv et svar