Billeder fra prisoverrækkelsen i Karlovy Vary

Kukua.dk er på filmfestival i Tjekkiet. Læs alle indlæggene her. En af skuespillerne på den kinesiske film Ao ge Så er der billeder fra prisoverrækkelsen på Karlovy Vary International Film Festival 2010, der sluttede i går, lørdag den 10. juli 2010. Instruktør Agusti Vila modtog festivalens hovedpris – Crystal Globe – for sin film La mosquitera, Nikita Mikhalkov modtog en pris for sit virke, og ud over det blev der uddelt et hav af priser. Da der er en hel del billeder fra overrækkelsen, skal du klikke dig videre nedenfor for at se dem. God fornøjelse, og tak til dem der har fulgt med i kukua.dks dækning af KV IFF 2010 i Tjekkiet. Tak også til Karlovy Vary International Film Festival for at have ladet kukua.dk komme med. Fortsat god sommer!

Skriv et svar