PRAKTIKOPSLAG: REDAKTØR PÅ HJEMMESIDEN TEORI OG PRAKSIS

Brænder du efter at vide mere om København, byens kultur og de mennesker, som definerer den? Vil du gerne have erfaringer med at producere webkommunikation og være med til at opbygge en ny medieplatform? Så er redaktionen på Teori og Praksis stedet for dig.

 Teori og Praksis søger en praktikant til at være vores redaktør. Vi tilbyder en unik mulighed for at være med til at forme et nystartet projekt som en del af et ungt og dynamisk team.

 Teori og Praksis er en non-profit, web-baseret medieplatform, der samler og arrangerer foredrag i København. Vi vil skabe en kultur, hvor det at gå til foredrag er lige så naturligt som at gå til koncert eller i biografen. Holdet bag består af otte unge i alderen 23 til 30 år, der alle arbejder frivilligt. Nogle er her fuld tid, andre deltid. Teori og Praksis gik i luften den 20. marts i år, og nu søger vi en redaktør til at stå for al tekst på hjemmesiden og til at tage del i udformningen af den eksterne kommunikation.

 DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER BLIVER AT:

 • holde dig orienteret om de arrangementer i byen, der er interessante for Teori og Praksis
 • skrive og redigere tekster om arrangementer, foredragsholdere, steder og organisatorer på hjemmesiden
 • sørge for, at al tekst, der ligger på siden, er skarp, præcis og sprogligt og grammatisk korrekt
 • være tekstansvarlig på vores nyhedsbrev
 • svare på brugeres, organisatorers og foredragsholderes henvendelser

 Derudover har du også mulighed for at arbejde med vores kommukation udadtil. Det drejer sig for eksempel om pressemeddelelser, opdateringer af vores Facebook-profil og vores blog på hjemmesiden. Du kommer til at deltage i det daglige arbejde på lige fod med os andre. Du vil deltage i alle fællesmøder og være med i beslutningsprocesserne.

 VI FORESTILLER OS AT DU:

 • på den ene eller anden måde er i gang med en videregående uddannelse, gerne inden for journalistik, kommunikation, retorik, eller anden tekstorienteret retning
 • har erfaring med at skrive, redigere og finde hoved og hale i tekster
 • er selvkørende, initiativrig og pålidelig

 VI TILBYDER:

 • ansvar
 • et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø på en lille, tætknyttet redaktion
 • indgående kendskab til en bred vifte af faglige og kulturelle miljøer i København
 • en unik mulighed for at tage del i og påvirke et spændende projekt
 • erfaring i at skrive og redigere tekster til web, presse m.m.

 Praktikforløbet er fuld tid (37 timer per uge). Du starter 1/9 2010 og slutter 31/1 2011. Vores nuværende redaktør, Kristian, sætter dig grundigt ind i dine arbejdsopgaver. Praktikforløbet er ulønnet.

 Hvis du har spørgsmål angående stillingen eller Teori og Praksis, så kontakt vores nuværende redaktør, Kristian, på 6070 6220 eller kristian@nulltandp.dk eller projektkoordinator Jeppe på 2332 6948 eller jeppe@nulltandp.dk.

                                                                Send din ansøgning til jeppe@nulltandp.dk senest mandag d. 17. maj.

Skriv et svar