Lykke Friis anmelder politisk bestseller

Lykke anmelder i bogsalonen

Klima-, energi- og ligestillingsminister Lykke Friis anmelder i denne måned Race of a Lifetime af John Heilemann & Mark Halperin.

“Bogen vil måske ikke kunne spadsere direkte ind på semesterhylden på Statskundskab. Til gengæld burde den hurtigt kunne udkonkurrere Stieg Larssons spændingsbøger og ethvert talkshow i underholdningsværdi.” Det skriver den tidligere prorektor på Københavns Universitet Lykke Friis om et af årets politiske bestsellere.

Race of a Lifetime giver et indblik i amerikansk toppolitik, betydningen af programmer som Saturday Night Live og den konstante søgen efter en “gamechanger” – den tale, udnævnelse eller begivenhed, der på ny kan få kandidaten i offensiven.

Men imellem strategier, spindoktorer og velsmurte kampagnemaskiner hersker tilfældighederne. En faktor, som bogen i følge Lykke Friis også forklarer som en del af den amerikanske valgkamp i 2008.

Du kan læse den fulde anmeldelse og mere om anmelder, bog og forfatter her.

Skriv et svar