DET DANSKE FILMINSTITUT søger trainee i afdelingen for lancering og salg

DET DANSKE FILMINSTITUT søger en trainee til stilling i hjertet af dansk film med fokus på national og international lancering.
 
Som trainee får du indsigt i den danske filmbranche via varierende funktioner. De primære opgaver kredser om national lancering af både danske film og importstøttede udenlandske film. Du vil deltage ved lanceringsmøder og få indsigt i, hvordan film markedsføres på det kommercielle biografmarked. Derudover er der en række koordineringsopgaver omkring filmtest, vurderinger af importfilm, analyser og arkivering etc. Lejlighedsvis assisterer du vores festivalteam i forhold til kommunikationen med de internationale filmfestivaler. Hvis du har særlige interesseområder, vil vi så vidt muligt også tage højde for det.

Jobbet kræver evne til at arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt, og du skal have gode engelskkundskaber samt basalt kendskab til Excel.

Efter fuldendt praktikophold vil du have en grundig og bred forståelse af den samlede filmbranche, have praktiske erfaringer samt have oparbejdet et stort netværk.

Stillingen løber fra aug. 2010, og vi forventer, at du er i praktik i ca. 6 måneder og kan deltage i et 2 ugers oplæringsforløb – gerne i løbet af juni 2010.

Hvis dette har vakt din interesse, vil vi blive glade for at modtage din ansøgning og dit cv, som kan sendes til Lanceringskonsulent Sanne Juncker Pedersen på sannep@nulldfi.dk. Yderligere spørgsmål kan ligeledes rettes hertil.

 

For yderligere information, se:  

 

http://www.dfi.dk/Branche_og_stoette/Stoetteordninger/Distribution-og-lancering/Lancering-og-kopifremstilling-af-danske-spillefilm.aspx

 

http://www.dfi.dk/Branche_og_stoette/Stoetteordninger/Distribution-og-lancering/Import-og-lancering-af-kunstnerisk-vaerdifulde-film.aspx

Ansøgningsfrist senest 1. juni 2010.

Skriv et svar