KULTURO #30 RELEASE

Kulturo #30 rammer gaden med realese-reception

Torsdag d. 8 april kl. 19

LiteraturHaus, Møllegade 7, Nørrebro

19.00 :: Køkkenet serverer god og billig aftensmad
20.00 :: Jens Peter Kaj Jensen og Olga Ravn læser op
21.00 :: I grunden fundet går på scenen

Om Kulturo #30

Med temaet »00’erne: Jeget til forhandling« gør Kulturo status over det sidste årti. Gennem 00’erne gør det fiktionaliserede biografiske jeg sig gældende i litteraturen, på scenen, på lærredet og i politiske diskussioner og kræver her en nyfortolkning.

Om opgøret med hovedstolsforbuddet og det allestedsnærværende jeg i 00’ernes litteratur, hverdagens eksperter på den tyske performancescene og Kristian von Hornsleths deltagelse i den globale våbenindustri. Henrik Jensen og Lilian Munk Rösing debatterer rammerne for individets udfoldelse mellem selvrealisering og borgerpligt.

Nummeret byder desuden på nye litterære tekster af Mikkel Thykier og Maja Lucas og kunstneriske bidrag af bl.a. Gudrun Hasle, Søren Dahlgaard og Lilibeth Cuenca Rasmussen. Omslag af Lotte Fløe Christensen.

Nummeret kan i aftenens anledning købes til en særlig releasepris.

Redaktionen glæder sig til at se dig!

Skriv et svar