Studenterjob på KØS Museum for kunst

Studenterjob på
KØS Museum for kunst i det offentlige rum

KØS Skoletjeneste søger en ny studentermedhjælper pr. 1. april 2010. Har du lyst til et alsidigt job med opgaver som undervisning/omvisning i museets udstillinger og billedværksted, varetagelse af bookingfunktion, markedsføringsopgaver og meget mere?

Du er garanteret fem timers arbejde i Skoletjenesten en fast dag om ugen. Derudover vil der være privatomvisninger og søndagsomvisninger på tilkaldebasis.

Skoletjenestetimerne aflønnes med HKs studentersats, mens privatomvisninger aflønnes med henholdsvis 500,- og 600,- kr. afhængigt af tidspunktet.

KØS Museum for kunst i det offentlige rum er landets eneste specialmuseum, der indsamler, udstiller og forsker i skitser, modeller og andre forarbejder til kunsten i det offentlige rum. Museet arrangerer 2-3 større særudstillinger om året. Derudover er der mere eller mindre permanente udstillinger af værker fra museets egen samling, der rummer ca. 15.000 værker.
Særligt populær er museets udstilling af Bjørn Nørgaards forarbejder til gobelinerne, der skildrer 1000 års danmarkshistorie og kunsthistorie.

Skoletjenesten tilbyder dialogbaserede undervisningsforløb med mulighed for værkstedsarbejde i et af museets billedværksteder. Målgruppen er børnehaver, folkeskoler, gymnasier, HF, VUC og seminarier.

Har du lyst til at arbejde med kunstformidling til børn og unge i et kreativt miljø, og har du mod på at sætte dig ind i nye stofområder, så send en ansøgning med cv (husk tlf.nr.) hurtigst muligt pr. mail til:

kh@nullkoes.dk

For yderligere information tjek www.koes.dk eller ring til leder af Skoletjenesten, Kirsten Hegner på 56 67 60 31 eller 25 85 31 85.

KØS Museum for kunst i det offentlige rum
Nørregade 29
4600 Køge
Tlf. 56 67 60 20