Litteratur fra velfærdsstaten

Litteratur fra velfærdsstatenLitteratur fra velfærdsstaten
Torsdag den 11. marts kl. 20

i Møstings Hus 

Aftenens emne er litteratur der ikke er bange for at stille spørgsmålstegn og have en holdning til det samfund vi lever i. Værten er forfatter og litteraturanmelder Tue Andersen-Nexø, og sammen med rektor for Forfatterskolen og forfatter Pablo Llambias og forfatter Lars Frost vil han tegne et billede af ny litteraturs fremstilling af velfærdssamfundet og menneskerne der lever heri. Programmet byder på debat og oplæsninger fra værker af de to forfattere. Læs mere om arrangementet.

Der er kun et begrænset antal pladser i Møstings Hus – til gengæld er der gratis adgang.

De gratis billetter kan anskaffes fra den 25. februar kl. 10 på Frederiksbergs Biblioteker eller elektronisk (mod et mindre gebyr).

Skriv et svar