Praktikant søges til Storyville Records & ExLibris Musik

 Europas ældste uafhængige pladeselskab (Storyville) har netop overtaget ExLibris Musik og søger i den forbindelse en praktikant.

Storyville & ExLibris producerer CD’er til det danske og udenlandske marked. Storyville hovedsagelig inden for jazz og ExLibris med fokus på dansk musik.

Praktikforløbet vil tage form af varierende arbejdsopgaver for begge pladeselskaber. Hovedvægten af arbejdet vil være diverse registreringsarbejder men også deltagelse i markedsførings- og promotion opgaver kan komme på tale.

Vi forventer, du er struktureret, grundig, initiativrig og kan overskue flere projekter på én gang. Du skriver et godt og fejlfrit dansk og har gode engelskkundskaber i skrift og tale, da meget kommunikation med vores udenlandske kontakter foregår på engelsk. Du har gode IT kompetencer.

Praktikken kommer til at foregå i tæt samarbejde med undertegnede. Spørgsmål og ansøgning sendes til: mg@nullstoryville-records.com

Praktikken foregår på Esplanaden 8 D, København K. Tiltrædelse hurtigst muligt. Varighed 4 – 6 måneder. Praktikken er ulønnet.

Med venlig hilsen

Mona Granager

Storyville Records/ExLibris Musik

Esplananden 8D

1263 København K

tel. 38 19 85 90

mobil 40 45 63 50

Læs mere på: www.storyvillerecords.com , www.exlibris.dk

EXLIBRIS MUSIK Esplanaden 8 D-1263, København K -Tlf: 3819 8590

Skriv et svar