Goodiepal / Gæoudjiparl – The Århus Warrior på Museet for Samtidskunst: Koncerter, forelæsninger mm.

Goodiepal / Gæoudjiparl – The Århus Warrior, Mort Aux Vaches Ekstra Extra, Foto: Nelly Rodriguez
Goodiepal / Gæoudjiparl – The Århus Warrior, Mort Aux Vaches Ekstra Extra, Foto: Nelly Rodriguez

Bliv forført af Goodiepals forunderlige lydunivers og skab selv Radikal Computermusik med hans særligt fremstillede musiske objekter. Museet for Samtidskunst sætter fokus på lydkunst og byder i februar på forelæsninger, koncerter og skolegang med Goodiepal / Gæoudjiparl – The Århus Warrior.

Goodiepal åbner skoler og forelæser på universiteter overalt i den vestlige verden. I de senere år har han udviklet sine teorier om Radikal Computermusik, der baserer sig på håndtegnede grafiske partiturer frem for på software. I forbindelse med udstillingen “Handlinger – Performance- og lydkunst” har han åbnet en ny skole, som på Museet for Samtidskunst har titlen “Mort Aux Vaches Extra Extra – Det i køkkenet placerede studierum for Radikal Computermusik og Moderne Mediekunst.” Skolen er udstyret med et lille bibliotek, musikinstrumenter, Goodiepals personlige kunstsamling og adskillige musikalske objekter, som skal anvendes til “Mort Aux Vaches Ekstra Extra” kompositioner.

Program:

Lør. 13/2 – fre. 19/2 i museets åbningstid:
Goodiepal / Gæoudjiparl – The Århus Warrior byder velkommen i “Mort Aux Vaches Ekstra Extra – Det i køkkenet placerede studierum for Radikal Computermusik og Moderne Mediekunst”, hvor publikum selv kan lære at blive radikal computerkomponist.

Lør. 13/2, kl. 19-21: Forelæsning v. Goodiepal: ”Grundig gennemgang af Goodiepals teorier om Radikal Computermusik og Moderne Mediekunst.” Arrangementet foregår på museets første sal.

Søn. 14/2, kl. 13: Oplæsning af Goodiepal: ”Kedelig gennemlæsning af den officielle “Mort Aux Vaches Extra Extra Walkthrough.” Arrangementet foregår i Det i køkkenet placerede studierum for Radikal Computermusik og Moderne Mediekunst.

Ons. 17/2, kl. 19-21: Forelæsning v. Goodiepal: ”Æstetisk og historisk gennemgang af nyere grafisk notation.” Arrangementet foregår på museets 1. sal.

Tors. 18/2 og fre. 19/2, kl. 14: Koncert med Goodiepal i Det i køkkenet placerede studierum for Radikal Computermusik og Moderne Mediekunst.

Når Goodiepal ikke er til stede, vil han guide dig via hjemmesiden SoundCloud. Her finder du et online uddannelsesprogram i form af Den Europæiske Unions Mort Aux Vaches Ekstra Extra Walkthrough. Hvis du lytter til lydfilen vil de fleste ideer om Radikal Computermusik og Moderne Mediekunst blive forklaret.

For mere info: www.samtidskunst.dk

Skriv et svar