Praktikant til Ørestad Nord Gruppen

Ørestad Nord Gruppen søger en praktikant, der vil arbejde med kommunikation, netværksskabelse, kultur- og bylivsaktiviteter. Ørestad Nord Gruppen arbejder med Ørestad Nords byliv og byudvikling for at skabe et unikt krydsfelt, hvor mennesker og kreative idéer mødes.

Som praktikant i Ørestad Nord Gruppen vil du indgå i et spændende tværfagligt team, der løbende igangsætter og kommunikerer en bred vifte af projekter for at udvikle Ørestad Nord til et unikt krydsfelt, hvor mennesker og kreative idéer mødes.

Mulige praktikopgaver:
Kommunikation, PR og branding via hjemmeside, nyhedsbreve og nye medier
Planlægning og afvikling af byrumsaktiviteter og kulturelle events
Medvirken til netværksdannelse mellem borgere og brugere i Ørestad Nord
Brugerdreven innovation – projektarbejde og research
Fortæl os, hvad du kan tilbyde ud fra vores oplæg til opgaver – så kan vi måske definere en spændende praktikopgave sammen.

Praktiske oplysninger:
Praktikstillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, der strækker sig over 4-6 måneder, men periode og længde kan tilrettelægges efter aftale. Praktikken er ulønnet.

Praktikstart: Vinter/forår 2010

Send din ansøgning til Birgitte Rodh på rodh@nullhum.ku.dk, hvor du også kan adressere spørgsmål om stillingen.

Jobbets studierelevans:
Praktikstillingen er relevant for studerende på Kommunikationsfag/Retorik, Moderne Kultur/Æstetik og Kultur, Etnologi, Kulturanalyse, Socialgeografi, Samfundsfag og lignende

Ørestad Nord Gruppen er en interesseorganisation, der varetager udvikling og aktiviteter i bydelen Ørestad Nord. Organisationen blev grundlagt i 1999 på initiativ af DR, IT-Universitetet og Københavns Universitet. Læs mere om Ørestad Nord Gruppen og bydelen Ørestad Nord: www.orestadnordgruppen.dk

Skriv et svar