BIDRAG TIL TRAPPE TUSIND NR. 4

Artikelindkaldelse til TRAPPE TUSIND – tidsskrift for litteraturvidenskab nr. 4

TRAPPE TUSIND nr. 3 er stadig aktuelt og særdeles anbefalelsesværdigt (30 kroner kun, abonnement kun 100 kroner), men ikke desto mindre bygger vi på næste trin på trappen, nemlig nr. 4, der udkommer i foråret 2010, og i den anledning indkalder redaktionen forslag til bidrag.

Trappen er som sædvanlig mere eller mindre temaløs, så der er frit slag, så længe bidraget på den ene eller anden måde relaterer sig til litteratur og litteraturvidenskab.

Vi modtager såvel færdige artikler, essays mv. som udkast og synopser. Mht. sidstnævnte må de gerne fylde min. en halv side, så vi kan danne os en idé om indhold og form. Send hellere disse før end senere.

Skønlitteratur opsøger vi i udgangspunktet selv, men har du et godt forslag, er du velkommen til at kontakte os.

Læs evt. mere om vores retningslinjer på http://www.trappetusind.dk/2008/12/skriv-til-trappe-tusind_06.html og send så dit bidrag/forslag til trappetusind@nullgmail.com i word-kompatibelt format. Deadline for idéer, udkast osv. er d. 1. februar 2010.

Forslag til omslagsillustration modtages også meget gerne (se ovenstående link for detaljer om format og download af skabelon). Deadline for dette er d. 1. marts 2010.

Bedste hilsener fra trappen

Skriv et svar