Forlaget Tiderne Skifter søger praktikant

København december 2009

Forlaget Tiderne Skifter søger en praktikant i starten af det nye år. Du vil blive en del af en spændende og travl arbejdsplads og vil få indblik i forlagsbranchens mange aspekter. Vi har stor erfaring med praktikanter, og mange tidligere praktikanter har siden fået forskellige jobs i forlagsverdenen.Dine arbejdsopgaver vil være redaktionel assistance med hensyn til manuskriptbearbejdning, vurdering af manuskripter til udgivelse, opdatering af forlagets hjemmeside, medvirken i markedsføring af forlagets udgivelser, ekspedering af anmeldereksemplarer, registrering af indkomne manuskripter, anmeldelser, medvirken i bogmesse mm.

Praktikperioden er et halvt år. Praktikopholdet er ulønnet, og arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Skriv en ansøgning og send den pr. post til Tiderne Skifter, Læderstræde 5, 1, 1201 København K eller pr. mail til tiderneskifter@nulltiderneskifter.dk snarest muligt.

Vil du gerne have mere information, er du velkommen til at kontakte Tamara von Pein på

33 18 63 90 eller skrive til tiderneskifter@nulltiderneskifter.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tiderne Skifter

Skriv et svar