Praktikant til WAS – Wonderland Art Space forår 2010

img_3832

WAS søger en engageret og initiativrig praktikant med gode formidlings evner og interesse og viden inden for den yngre samtidskunst.

Som praktikant kommer du til at indgå i den daglige drift af galleriet i tæt samarbejde med WAS´s daglige leder. Arbejdet kommer bl.a til at bestå af : Pasning af galleriet, forberedelse og opsætning af udstillinger, formidling i form af bl.a pr og presse opgaver, fondraising, forefaldende praktiske opgaver, research og planlægning, projekt styring og korrepondance, kunstnerkontakt og formidling i forbindelse med udstillingerne. Der vil også kunne være formidling og journalistiske opgaver i forbindelse med udgivelsen af vores Kunstmagasin Wonderland.

Vi kan tilbyde dig en spændende, aktiv og dynamisk arbejdsplads, hvor du kan samle erfaring fra både den danske og den internationale kunstscene. Læs praktikopslaget her!

Skriv et svar