Omsæt din uddannelse til praksis – Lønnet praktik i foråret

Vil du omsætte din akademiske viden til praksis? Og netværke med små og store it-virksomheder? Så er et praktikophold i brancheforeningen IT-Branchen noget for dig.

Hos os får du en enestående mulighed for at omsætte din uddannelsesmæssige baggrund til praktisk erfaring samtidig med at du kan udbygge dit netværk. Du kommer til at arbejde tæt sammen med ITBs15 medarbejdere og ITBs medlemmer, som består af små og store it-virksomheder over hele landet.

IT-Branchen varetager interesser for Danmarks mere end 600 it-virksomheder over for politikere, myndigheder og presse.

Praktikforløbet er på 5 måneder. I takt med at du lærer organisationen og arbejdsgangene at kende, vil du få mere ansvar og blive ankermand på selvstændige opgaver. Du vil fra begyndelsen blive betragtet på lige fod med de andre i sekretariatet og fungere som professionel kommunikatør. Både indadtil og udadtil. 

Under forløbet vil du udvikle dine evner til formidling – og at arbejde og tænke selvstændigt. Derudover bliver du et link imellem alle i sekretariatet – dine samarbejdsevner vil derfor også blive skærpet.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Redaktør af vores ugentlige nyhedsbrev, der læses af over 3000 topfolk i it-virksomheder.
  • Opdatere hjemmesiden www.itb.dk.
  • Interviewe medlemsvirksomheder og skrive medlemsprofiler – hver anden uge har vi en ny virksomhedsprofil på hjemmesiden.
  • Bistå i forberedelse og afholdelse af medlemsarrangementer (fx netværksmøder og konferencer).
  • Udføre daglig medieovervågning – i form af at finde og udarbejde relevante nyheder til nyhedsbrevet og ITB’s hjemmeside.

Det er ikke et krav, at du har kendskab til redigering af hjemmesider, men vi forventer, at du har stor interesse for kommunikation og er god til at formidle såvel skriftligt som mundtligt.

Vi tilbyder et supplement til din SU i løbet af perioden på 3000 kr. om måneden og gratis frokost. 

Yderligere information:

Har du spørgsmål til praktikforløbet, er du meget velkommen til at kontakte underdirektør Henrik Egede, heg@nullitb.dk, tlf. 72 25 56 31 eller nuværende kommunikationskonsulent og tidligere praktikant Anja H. Lund, ahl@nullitb.dk, tlf. 72 25 56 46. Du kan læse mere om IT-Branchen på www.itb.dk/om_itb

Ansøgningsfrist: 4. december 2009.

Praktikperiode: 1. februar 2010 – 30. juni 2010.

Arbejdsplads: IT-Branchen, Børsbygningen, Slotsholmsgade, 1217 København

Skriv et svar