Studiejob på Thorvaldsens Museum

Stillingsopslag

Studerende søges til vikariat i Skoletjenesten

på Thorvaldsens Museum

Skoletjenesten på Thorvaldsens Museum søger en kollega, der kan indgå i vores team af undervisningsmedarbejdere. Arbejdet vil primært bestå af undervisning og booking, men man vil også kunne bliver tilknyttet andre undervisningsprojekter afhængig af erfaring og interesse.

Vores undervisningsaktiviteter er meget alsidige, og vi inddrager forskellige undervisningsmetoder som f.eks. fortælling, skriveøvelser og skitsetegning i vores forløb. Vi har et særligt fokus på inddragelse af digitale medier, og det er derfor en forudsætning, at ansøgeren har lyst til at undervise inden for dette felt.

Medarbejderne i Skoletjenesten på Thorvaldsens Museum har uddannelsesmæssig baggrund fra universitetet, kunstakademiet og lærerseminariet, da vi ser det som en fordel, at vi arbejder ud fra forskellige tilgange til formidlingsarbejdet – det afføder inspiration og gode idéer. Til den opslåede stilling søger vi en studerende, der har interesse for og indsigt i kunst og formidling til børn, unge og voksne.

Stillingen er et barselsvikariat fra november 2009 til og med juni 2010, med mulighed for forlængelse. De ledige arbejdsdage er onsdag og torsdag. Den faste ugentlige arbejdstid er 7,5 timer, men der må i perioder påregnes arbejdstid ud over dette.

Hvis stillingsbeskrivelsen har vagt din interesse så send en kortfattet ansøgning til Skoletjenesten på Thorvaldsens Museum, Bertel Thorvaldsens Plads 2, 1314 København K, så vi har den senest tirsdag d. 20. oktober kl. 12. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler onsdag d. 28. oktober.

Med venlig hilsen

Line Esbjørn

Leder af Skoletjenesten på Thorvaldsens Museum

Skriv et svar