Invitation til ”Roskilde Resornerer” fredag d. 28. aug.

Vi er stolte af at kunne invitere til en lyd-performance/koncert med de tre internationalt anerkendte lydkunstnere Tim Hinman (UK), Finnbogi Petursson (Is) og Jacob Kirkegaard (Dk) på den nedlagte cementfabrik MUSICON i Roskilde.

I løbet af den sidste måned har de tre lyd-kunstnere arbejdet på at bygge den gamle cementfabrik om til et enormt ”instrument”, som de vil give en koncert på.

Det foregår fredag d. 28. august kl. 20.00 på MUSICON i Roskilde (Rabalderstræde 1).

Der er arrangeret busser fra Enghaveplads i København (på Istedgade-siden af pladsen) kl. 19.00 (vær der til tiden). Man skal bare møde op. Busturen er gratis og busserne kører tilbage til Enghaveplads kl. 23.00.

Foruden Jacob Kirkegaard, Tim Hinman og Finnbogi Petursson vil der være et par gæste optrædener af sangerinde og komponist Sissel Vera Petterson, lyd-kunstner Tobias Kirstein og 8-bit–gameboy-disco med drengene fra Mobb Beep.

På MUSICON vil der være en bar, så husk at tage kontanter med.

Skriv et svar