CPH Campus Race 2009 – et cykelløb for alle studerende og medarbejdere på Københavns Universitet

Kære studerende og ansatte

Vær en del af CPH Campus Race 2009 – et cykelløb for alle studerende og medarbejdere på Københavns Universitet. Med en rute der dækker alle fakulteter og campusområder, er det en unik chance for at opleve universitetet og store dele af København fra en cykelsaddel.

Løbet starter på Frederiksberg Campus, fredag d. 18. september kl. 12:55. Undervejs på ruten har fakulteterne planlagt vandingsposter, hvor I kan tanke op, og konkurrere gavekort til Café Væksthuset, Campusøl, Bioethanol, planter og andre flotte præmier. Målstreg og præmieoverrækkelse sker ved Café Væksthuset på Frederiksberg Campus, hvor der også er lidt at spise og drikke til alle deltagerne i CPH Campus Race.

For at deltage i CPH Campus Race skal du:

Danne et hold på fem med fire af dine venner
Finde et fedt holdnavn
Udfylde tilmeldingsblanketten på http://www.campusrace.ku.dk/Tilmelding.aspx

Det hele er selvfølgeligt gratis. Du kan læse mere om CPH Campus Race 2009 på www.campusrace.ku.dk

Du får denne mail, fordi jeg har fundet din mail-adresse, i forbindelse med en faglig forening, et netværk e.l. på dit fakultet. Jeg håber, at du vil hjælpe med at markedsføre arrangementet i dit netværk. Jeg har vedhæftet en pdf-fil med en A3 plakat, webbannere i tre størrelser og en flyer til samme formål.

Jeg glæder mig til at se så mange af jer til en hyggelig dag og venlig kappestrid mellem fakulteter, uddannelser og campusområder.

Hvis I har spørgsmål eller andet er I selvfølgelig velkomne til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Maja Johansen
Kommunikationsmedarbejder

Kommunikation
Frederiksberg Campus
Bülowsvej 17
DK-1870 Frederiksberg C
Tlf. 353 33664
petrine@nulllife.ku.dk

Skriv et svar