Udstillinger på Overgaden: Drømme, løgne og andre arbejder og Building Democracy – Mapping the Real

Udstillingsperiode: 29. august – 25. oktober 2009
Fernisering: Fredag d. 28. august 2009 kl. 17-20

Udstillingen Drømme, løgne og andre arbejder viser et udsnit af Lars Bent Petersens værker fra perioden 1988-2009. Værkerne forsøger på forskellig vis at afkode, hvordan virkeligheden er konstrueret, og ikke mindst af og for hvem. De kredser om begær og forførelse i politik og kunst. Lars Bent Petersen undersøger, hvordan vores begær efter ting, luksus, magt og skønhed er med til at forme verden og skabe eksempelvis forbrug og kapitalisme.

Building Democracy – Mapping the Real er et filmprojekt om migration, kulturel ghettoisering og mediernes skævvridning af virkeligheden. Det er igangsat af billedkunstnerne Lasse Lau og Lise Skou og blev til under en rejse med campingvogn ned gennem Europas forstæder. Projektet startede som en filmstafet i Vollsmose og endte i et omrejsende cirkus uden for Paris. Resultatet er en menneskelig skildring af den stigmatiserede forstad.

Overgaden.
Institut for Samtidskunst
Overgaden Neden Vandet 17
1414 København K
Mail: info@nullovergaden.org
Web: www.overgaden.org
Tel. +45 3257-7273
Tirsdag-søndag 13-17, torsdag 13-20. Fri entré

Skriv et svar