Kunsten.nu søger skribenter til Øst-redaktionen

KUNSTEN.NU SØGER SKRIBENTER TIL ØST-REDAKTION

Har du en kritisk kunstskribent gemt i ærmet, og har du lyst til at tænke nyt i udviklingen af Danmarks mest besøgte og kritiske kunstsite, så er du meget vel vores nye skribent. Du får mulighed for at prøve kræfter med kunstkritikken, diverse journalistiske genrer og bliver en del af aktivt miljø, hvor kunsten har betydning.
Vi afholder månedligt redaktionsmøde med efterkritik, og arrangerer ligeledes kunstture, hvor vi tager ud og ser udstillinger sammen.
Vi søger skribenter primært fra Kunsthistorie, Moderne Kultur & Kulturfomidling, men andre fagbaggrunde kan også være relevante. Engagementet kan være af meget forskellig karakter, men en vis kontinuitet (ca. en artikel i md.) er det mest optimale.
Hvis det har interesse, så skriv til: matthias@nullkunsten.nu

Skriv et svar