Vil du være mentor for studerende på internationale kandidatuddannelser?

Kunne du tænke dig at blive mentor for en lille gruppe internationale studerende fra de nye internationale kandidatuddannelser Performing Arts og 4Cities, som kommer til København i efterårssemesteret?

Performing Arts og 4Cities
Institut for Kunst- og Kulturvidenskab er indgået i et Erasmus Mundus samarbejde med flere europæiske universiteter om at udbyde internationale kandidatuddannelser i Performing Arts og Urban Studies. Uddannelserne er sammensat af ophold på de forskellige universiteter i Erasmus Mundus samarbejdet – og næste semester kommer der 23 internationale studerende til IKK.

Mentorer
Vi søger studerende fra IKK, som kunne tænke sig at være mentorer for de internationale programstuderende i løbet af deres ophold i København. De studerende er alle kandidatstuderende, der er vant til at begå sig internationalt. De har altså ikke brug for en ‘babysitter’ for at klare sig i København – men de er her så kort tid, at de har brug for en mentor, der kan give dem et indblik i IKK som et fagfelt, Københavns Universitet i praksis og mere overordnet, samt selvfølgelig København by som hovedstad og kulturelt forum.

Interesseret?
Din opgave som mentor vil være at mødes med din gruppe et par gange omkring studiestart og tilsvarende efter behov i løbet af semestret. Du skal oprette et forum (fx i Absalon, Facebook e.l.), hvor din mentorgruppe på 3-4 studerende kan kontakte dig, hvis de har spørgsmål – og hvor du kan informere dem om spændende arrangementer på Københavns universitet eller i byen. Din funktion som mentor er faglig, social og kulturel – så det kræver ingen specialviden at være mentor! Til gengæld får du en enestående mulighed for at få et unikt internationalt input i din egen kandidatuddannelse.

Send mig en mail, hvis du er interesseret – også hvis du gerne vil høre mere, inden du beslutter dig.

Du kan læse mere om kandidatuddannelserne

www.performingarts-mundus.eu 
www.4cities.eu
Med venlig hilsen
Tilde Bruun
AC-vejleder v/Vejledningscenter IKK
mail: tilde@nullhum.ku.dk
http://kunstogkulturvidenskab.ku.dk/vejledningscenter/

Skriv et svar