Dylan Thomas-entusiast søges!

Kender du Dylan Thomas’ ”Under Milk Wood”? (Dansk: ”Forår i Milk Wood”). Og kender du i øvrigt til Dylan Thomas’ liv og værker?

Så er det måske dig, vi har brug for.

Teatret Fair Play opfører forestillingen MILKWOOD, der er en bearbejdet udgave af Dylan Thomas’ tekst, tilpasset en scenisk opførelse for fire skuespillere. (Du kan læse mere om forestillingen her: http://fairplay.dk/2010/milkwood.htm). Forestillingen havde premiere i marts 2008 og fik store roser af anmelderne. (Du kan læse anmeldelserne her: http://fairplay.dk/2010/milkwoodpresse.htm).

I forbindelse med genopsætningen af forestillingen til september, har teatret planlagt et særarrangement for inviterede gæster samt publikum i Holbæk. I den forbindelse vil vi meget gerne finde en Dylan Thomas-entusiast, der kan fortælle, hvad der gør Dylan Thomas, hans liv og værker til noget særligt – gerne med henvisning til MILKWOOD. Ved samme arrangement vil Teatret Fair Plays to ledere, Robert Parr og Michael Ramløse, fortælle om deres arbejde med at tilpasse teksten til scenen.

Hvis dette lyder interessant, eller du i øvrigt har spørgsmål til arrangementet, så kontakt Teatret Fair Plays PR- og kommunikationsmedarbejder, Maria Lilholt-Grøne, på maria@nullfairplay.dk eller tlf. 59 43 85 95.

Du kan læse mere om Teatret Fair Play på www.fairplay.dk

Skriv et svar