Praktik hos SFs kulturordfører

SF’s kulturordfører, Pernille Frahm, søger i efterårssemestret 2009 en studerende, der som led i uddannelsen ønsker at indgå i et praktikforløb af ca. et halvt års varighed på Christiansborg. Som praktikant vil du arbejde tæt sammen med ordføreren og dennes rådgiver i et dynamisk team.

Opgaverne omfatter bl.a. artikelskrivning, sagsforberedelse, hjælp med forberedelse af udvalgsmøder og besvarelse af telefoniske og skriftlige henvendelser fra presse og borgere.

 

Du får i forbindelse med praktikforløbet mulighed for at opøve dine evner til selvstændig sagsbehandling på akademisk niveau og for at få erfaring med arbejdet på en arbejdsplads med højt tempo og mange krav.

 

Nærmere oplysninger: Pernille Frahm 3337 4415 eller Henrik Larsen 3337 4467. Ansøgning skal sendes til sfhela@nullft.dk senest 1. august; tiltrædelse pr. 1. september.

Skriv et svar