Storbyen i litteraturen! Hjælp!

Hej!

Jeg skal netop til at skrive opgave om storbyen i litteraturen, og kunne godt bruge noget hjælp. Er der nogle der har nogle gode forslag til værker man kunne skrive om, eller litteratur der kunne være godt at læse? Nogen der måske endda har skrevet opgaver jeg må se? Jeg kunne rigtig godt bruge noget inspiration.

Det kunne være rigtig dejligt med noget hjælp, da jeg lige nu er ret meget på bar bund – har dog overvejet at tage udgangspunkt i Herman Bangs Stuk, da den jo er oplagt, og så måske sammenligne den med et værk fra en anden periode…men som sagt ved jeg det ikke helt endnu. Håber der er nogen der ka hjælpe. ALT har interesse. På forhånd tak!

Mvh Alanis Jacobsen. Email: alanisjacobsen@nullgmail.com

Her tænker du på “Storbyen i litteraturen! Hjælp!”

  1. Katrine Marie Guldager : en skilsmissehistorie.
    den sidder jeg og skriver om

Skriv et svar