KunstForum søker studenter til å blogge om kunst

KunstForum er et nytt norsk kunstmagasin som lanseres i løpet av 2009. Det vil foreligge på nett under domenet www.kunstforum.as mot slutten av mai 2009. Første magasinutgave vil utgis i september 2009.

KunstForums målsetting er å sette dagsorden med en bredere kunstfaglig profil enn eksisterende norske publikasjoner. Målgruppene vil være alle de som går på kunstutstillinger, i tillegg til dem som gjerne skulle ha gjort det.

For å nå ut til vår målgruppe med stadig dagsaktuelle saker søker vi en kunsthistoriestudent ved Københavns Universitet som kan blogge regelmessig om kunstscenen i København på vår webside www.kunstforum.as. Intensjonen er å forsøke å dekke aktuelle utstillingsåpninger, samt de prosjekter bloggeren mener er av allmenn interesse og har lyst til å formidle.
Bloggene vil komme i tillegg til redaksjonelle saker som slippes på nett.

KunstForums ansvar ovenfor deg
KunstForum drives etter redaktørplakaten. Derfor vil dine saker bli redaksjonelt gjennomgått og du vil få tilbakemelding på det du skriver. Du vil få opplæring i hvordan man skriver godt, spisser argumentasjonen og trekker frem de viktigste opplysningene.

Ditt ansvar ovenfor KunstForum.
Du forplikter deg til å levere en blogg på cirka en side en gang i måneden, samt å samarbeide med KunstForums redaktører om redigering av teksten.

Er dette av interesse: Vennligst ta kontakt:

Andre Gali, tlf: 97591704 e-mail: andregali.argument@nullgmail.com
Nicolai Strøm-Olsen, tlf: 9478 9391 e-mail: nicolai.strom.olsen@nullgmail.com

For mer informasjon: http://www.kunstkritikk.no/article/62619

Her tænker du på “KunstForum søker studenter til å blogge om kunst”

  1. Hej

    Jeg søger en bestemt acryl farve, jeg har set den på mange billeder og kan ikke finde ud af hvad den hedder og hvilket fabrikat den er. Det er en fluorescerende orange og den skal gerne være meget intens i farven.

    Håber en kan hjælpe mig :)

Skriv et svar