Index : Design to Improve Life søger praktikant

INDEX: Design to Improve Life uddeler verdens største designpris, præsenterer en international designudstilling på verdensturné, holder konferencer og møder for verdens førende designere samt afholder summer camps for kommende generationer af designere.

I år uddeler vi for tredje gang INDEX: Award og laver i den forbindelse en stor udstilling med 2009’s finalister på Kongens Nytorv, som åbner d. 21. august og slutter d. 13. september.

Vi har brug for en praktikant, som har lyst til at hjælpe til med at gøre INDEX: Award Exhibition til en god og lærerig oplevelse for vores publikum og frivillige.

Vi tilbyder et lønnet og sammenhængende praktikforløb med mange spændende udfordringer.

ANSVARSOMRÅDER:
Du kommer til at udforme en skabelon for omvisninger i udstillingen samt koordinere, oplære og assistere vores team af frivillige omvisere. Derudover vil dine arbejdsopgaver bestå i at hjælpe til i det daglige praktiske udstillingsarbejde herunder varetagelse af udstillingsbygningen og booke, koordinere og afholde omvisninger.

Derudover vil du få til opgave at uarbejde en rapport under emnet ”Outreach”. Det er vores ønske at skabe en udstilling, som ikke blot er tilgængelig for alle, men som også er relevant for potentielt set alle. Hvordan kan vi nå ud til og skabe dialog med potentielle publikumsgrupper? Og hvordan skaber vi mangfoldighed i vores fortællinger? Det vil være din opgave at skitsere potentialer og udviklingsmuligheder for INDEX: i dette Outreach perspektiv, fremlægge dine metodeforslag og afprøve dem i praksis som afslutning på praktikforløbet.

Ad hoc opgaver i INDEX: vil desuden forekomme i begrænset omfang.

DU ER:

Du har en relevant faglig uddannelse inden for et humanistisk formidlingsområde og har gerne omvisningserfaring.

Du er klar på deltage i den praktiske afvikling af arrangementer og omvisningsaktiviteter og kan eventuelt omvise på flere fremmedsprog.

Du har logistisk sans, er samarbejdsorienteret og kan bevare et overblik.

Du er åben, imødekommende og er i stand til at kommunikere bredt med mange forskellige målgrupper.

TILTRÆDELSE:

Starten af juni til ultimo september 2009.

LØN og ARBEJDSTIDER:

Der er tale om et fuldtids praktikophold, som aflønnes med 4.700 kr. i måneden.

Arbejdstiderne er fleksible og kan tilpasses i forhold til studier eller andet. Aften og weekendarbejde må dog påregnes i udstillingsperioden.

ANSØGNING:

Sendes senest d. 20. maj 2009 til INDEX:, Njalsgade 106, 2300 København S eller via e-mail til sp@nullindexaward.dk med ’praktikant’ i emnefeltet. Samtaler finder sted d. 25. og 26. maj.

For yderligere spørgsmål kan Kommunikationsassistent Sisse Østergaard Pedersen kontaktes på 6126 2002 eller sp@nullindexaward.dk.

Skriv et svar