Praktikant til Besøgstid på P1 og P2, efterår 2009

Vi søger en praktikant til programmet Besøgstid, der sendes hver mandag formiddag på P1 og søndag formiddag på P2.

Besøgstid forsøger at indkredse hvad og hvem, der påvirker, sætter spor og forandrer et menneske. I halvanden time hver uge tager programmet på besøg med det ærinde at finde og tale om nogle af de faktorer, der i et livsforløb spiller en rolle for mål og med…

Værten i Besøgstid er et kendt navn fra kulturens verden, gæsten er Karen Secher og redaktionen bag Besøgstid har til hvert besøg forberedt en samling overraskelser og medbringer nogle brikker – mere eller mindre velkendte – til det puslespil, der udgør et menneske.

I samarbejde med Karen Secher og tilrettelægger Thomas Holmby Hansen er du som praktikant med til at udvikle programmets form og indhold. Du er bl.a. med til idéudvikling, research, arbejde med arkivmateriale og oplining af gæster.

Læs mere om programmet på www.dr.dk/besoegstid

Praktikperiode: 3. august 2009 – 31. januar 2010 (eller efter nærmere aftale)
Praktikken er ulønnet.

Evt. spørgsmål rettes til tilrettelægger Thomas Holmby Hansen, tlf. 40 40 65 86.

Ansøgningen sendes til:
Thomas Holmby Hansen på mail gom@nulldr.dk

eller med posten:
Besøgstid
Kulturredaktionen/DR Perspektiv
DR Byen
Emil Holms Kanal 20 opg. 3, 3. sal
0999 København C

Ansøgningsfrist: mandag den 18. maj 2009.

Skriv et svar