Goossun Art-illery workshop fra d. 16. til d. 19. April

En Goossun Art-illery workshop i samarbejde med Moven´Act: PRÆ-EKSPRESSIVITET & SCENISK TILSTEDEVÆRELSE

Træning for professionelle.

“Your workshops were a very valuable introduction to a mode of working that I have not experienced before. I am highly intrigued and want to explore more” Rosalind Parker (Deltager–London)

Goossun Art-illey udbyder en fire dages workshop for skuespillere og dansere. Workshoppen er en introduktion til Goossun Art-illerys skuespillertræningsmetode, som er et resultat af Vahids studie af det 20. Århundredes store teatertænkere med hovedvægt på Stanislavski, Craig, Grotowski og Odin Teatret. Det er både håndværkets tekniske aspekter såvel som den kunstneriske og kulturelle vision, der forbinder arven fra disse store mestre i Goossun Art-illerys arbejde. Vahid, Goossun Art-illerys kunstneriske leder, har igennem en årrække studeret hos forskellige lærer og prominente teaterudøvere som Eugenio Barba, Augusto Boal, Akira Matsui, Agusto Omolú. Det og hans egen research i Iran, har skabt en interesse for at finde frem til en træningsmetode, der i stedet for at homogenisere en metodisk tilgang til skuespillerhåndværket, fokusere på udviklingen af skræddersyede tekniske løsningsmodeller, der tilpasses hver enkelt skuespiller/danser.

Workshoppen har tidligere været afviklet i London og Toronto.

Som forberedelse bedes alle deltagere lære en kort tekst udenad, helst på eget modersmål, der skal bruges under øvelserne.

Husk at medbringe komfortabelt træningstøj og evt. frokost.

Tidspunkt: Torsdag d. 16. april – Søndag d. 19. april fra 10.00 til 17.00
Sted: Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S
Pris: 1200 kr.
Deltagere: Max. 12

Tilmelding: kontakt venligst Mette Bjærge på workshops@nullgoossun.com eller 28 89 45 35 for tilmelding inden den 10. april 2009. Sprog: Bemærk venligst at workshoppen foregår på engelsk.

Goossun Art-illery driver international teater- og researchvirksomhed i ind- og udland.

Denne og en lang række andre workshops som Goossun Art-illery afvikler henover foråret og sommeren 2009 fungerer som forberedelse til HamletZar. HamletZar er et forskningsprojekt, der tager afsæt i Shakespeares Hamlet og den mellemøstlige ceremoni, Zar. Projektet udvikles over 8 residencies som finder sted i Danmark, England, Skotland, Canada og Mellemøsten henover en periode på 18 måneder fra juli 2009.

Der vil være mulighed for at komme i betragtning som performer på projektet, hvis man deltager i workshoppen.

Man kan læse mere om projektet på goossun.com/Hamletzar

Skriv et svar