“Godaften dæmoner og tak fordi I ville komme.”

Service Selvmord er en spændende og anderledes forestilling, om noget så utraditionelt som selvmord.
Publikum tages med på en vandring ind i de snørklede gange af en selvmorders verden, (både før, under – og efter selvmordet). Derudover får man et glimt af de efterladtes tanker og bliver vidne til udformningen af “EXIT” – et firma specialiseret i selvmord – for som en kvinde i hvid kittel fortæller os; “I dag vil ingen ligne andre. Heller ikke selvmordere.”

SERVICE SELVMORD

Hvad får et menneske til at tage en så stor beslutning? Har vi ret til at bestemme, hvornår det skal være slut? Service Selvmord er en teaterforestilling om den sværeste beslutning et menneske kan tage. Selvmordet. Forestillingen, der er skrevet af den prisvindende dramatiker Christian Lollike, spiller i kældergan-gene under Københavns Universitet Amager. Det er en rejse – en guidet vandring rundt om fænomenet selvmord. Vandringen byder bl.a. på:

• selvmordsfortællinger
• en sikker opskrift på selvmord
• og et kig ind i de efterladtes verden

Det er en stærk forestilling, der er drevet af viljen til at beskrive det ubærlige, og viljen til at debat-tere det tabuiserede, men også en forestilling, der rummer humor og kærlighed. TEMAAFTENER De tre torsdage, d.12., 19. og 26.marts kl.21-22, vil der efter forestillingen være temaaftener for publikum. Her vil der bl.a. være mulighed for at møde en efterladt efter selvmord og en medarbe-jder fra Livslinien. De vil fortælle om deres tanker og oplevelser med selvmord. MEDVIRKENDE Ditte Krøyer, Hassan Preisler, Piet Gitz-Jo-hansen, Kasper Schulz, Lisa Carlehed, Sarah Otte, Johannes Koch, Ted Pappas. Forestillingen er støttet af Amager Vest Lokaludvalg, Københavns Scenekunstudvalg og Tuborgfondet. Af Christian Lollike. Forlag: Nordiska ApS, København. Iscenesættelse: Arne Johannsen “Service Selvmord” er en co-produktion mellem teatergruppen Wildfux og Afdeling for Teat-er- og Performancestudier, Københavns Universitet.

Billetter bestilles på tlf. 21 66 29 96. Billetsalg og mødested for forestillingen er cafeén i byg. 21, Karen Blixens Vej 1. Billetpris: 80 kr. Der kan desværre ikke betales med dankort. Spilleperiode 5.-29.marts 2009, torsdag kl.19:00, fredag, lørdag og søndag kl.20:00.

WWW.SERVICESELVMORD.DK.

Skriv et svar