Galleri ArtCompaz søger studentermedhjælper

Galleri ArtCompaz søger en kunstinteresseret studentermedhjælper, der kan hjælpe os både i galleriet og med at lave udstillinger og udsmykninger hos virksomheder rundt om i Storkøbenhavn.

I galleriet er du med til at formidle og sælge kunst til vores kunder. Du kan desuden alt efter kvalifikationer få forskellige formidlingsopgaver, arbejde med vores hjemmeside, lave arrangementer osv.  Du får faste lørdagsvagter hver anden weekend og mulighed for at træde til ved ekstravagter, når der er brug for det.

Ude hos virksomheder og kunstforeninger har du ansvaret for, at I får sat en god og sammenhængende udstilling op. Du kører sammen med en chauffør, og kørslerne ligger normalt 2 hverdage omkring den 1.  i hver måned.

Arbejdstiden vil samlet være ca. 20-25 timer om måneden.

Kvalifikationer:
– Du læser Kunsthistorie, Visuel Kultur, Moderne Kultur el. l.  Eller har måske bare en brændende interesse for kunst.
– Du har æstetisk sans og øje for de små detaljer
– Du er i god fysisk form, da opgaverne også indebærer mange løft
– Du er åben, positiv og serviceminded, da du skal repræsentere galleriet overfor kunder og virksomheder

Mail en kort beskrivelse af dig selv samt et CV senest den 22. marts 2009 til Anette Poulsen, anette@nullartcompaz.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Anette på tlf. 3323 6616 eller sende en mail.

Om ArtComaz:
ArtCompaz står for professionel kunstformidling til både virksomheder og private i tæt samarbejde med kunstnerne. Vi har et højt serviceniveau, og målet er at hjælpe dygtige kunstnere til at komme ud til et større publikum.

Vi samarbejder med mere end 70 kunstnere og disponerer over flere tusinde originale kunstværker. Hovedparten præsenteres på vores hjemmeside, www.artcompaz.dk og en stor del kan desuden opleves i vores udstillingslokaler på HC Ørstedsvej. Vi er stolte af at have Danmarks største online galleri, samtidig med at vi fastholder et højt kunstnerisk og æstetisk niveau.

Skriv et svar