Studerende søges som assistent for kunstner

Da min nuværende assistent gennem flere år stopper i jobbet for at hellige sig sin egen kunst, søger jeg hermed en kunsthistorie- moderne kultur- eller visuel kultur-studerende som assistent til hjælp med mit administrative arbejde. Arbejdstiden er ca. 4-6. timer gennemsnitlig pr. uge. Der er dog mulighed for flere arbejdstimer i forbindelse med specifikke projekter.

Arbejdet vil bl.a. omfatte:

Projektansøgning og tilbagerapportering i forbindelse med projektbevillinger. Bogføring/regnskab
Kontakt og korrespondance med samarbejdspartnere og gallerier
Opdatering og evt. udbygning af hjemmeside
Evt. medvirkende ved projektering af større projekter.
Udarbejdelse af og opdatering af kartotek over værker
Kontakt til presse og evt. PR-arbejde.

Kvalifikationer:

Du skal være interesseret i samtidskunst, være god til at kommunikere og formulere dig samt være åben over for nye og ukendte arbejdsopgaver. Du skal også være en selvstændigt arbejdende person, der ind imellem skal træffe dine egne beslutninger.

Desuden skal du have et vis kendskab til billedbehandling på computer og en evne til og interesse i at tilegne dig ny viden om computer-programmer ( f.eks. Adobe Contribute til opdatering af hjemmeside)

Jeg tilbyder til gengæld:

Et spændende og varieret job, med mulighed for erfaring og indsigt i den danske og internationale kunstverden. Blandt mine kommende projekter er en større turnerende museumsudstilling på Museet for Religiøs Kunst og Trapholt samt 2 andre museer i Norden. Jeg samarbejder med et dansk galleri og har desuden netop indledt et samarbejde med et galleri i New York. I de kommende år skal jeg desuden deltage i en række gruppeudstillinger i ind- og udland.

Jeg har atelier på Fabrikken for kunst og Design, hvor jeg forstiller mig at din arbejdsplads i opstatsfasen skal være, med evt. mulighed for delvis hjemmearbejdsplads senere. Fabrikken for Kunst og Design er et spændende og kreativt atelierfællesskab bestående af ca. 60 professionelle kunstnere og designere.

Løn: 110 kr. i timen.

Ansøgning sendes til petercallesen@nullyahoo.com inden d. 10. februar. Mail mig gerne, hvis du har flere spørgsmål. Jeg kan først træffes på tlf. 28726521 efter d. 23, da jeg er på ferie. Se i øvrigt også www.petercallesen.com.

Med Venlig hilsen
Peter Callesen

Skriv et svar