Omvisere søges til Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst søger nye studentermedhjælpere til at varetage omvisninger i samlinger og særudstillinger til både børn og voksne.

Om dig
Du er studerende og har gerne en bachelor i kunsthistorie eller anden relevant baggrund. Vi foretrækker ansøgere, som har omvisererfaring og mulighed for at omvise på engelsk, svensk og eventuelt tysk. Det er også en fordel, hvis du har interesse for ældre kunst.
Statens Museum for Kunst betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vi tilbyder

 • Kendskab til museets fantastiske samlinger fra ca. 1300 – til i dag
 • Kurser i omvisningsteknik og læringsmetoder
 • Indsigt i museets hverdag og formidling/undervisning
 • Mulighed for afprøvning af nye undervisnings- og omvisningsformer
 • Mulighed for fleksibilitet i antal arbejdstimer
 • Regelmæssige møder (erfaringsudveksling, introduktion til samlingerne/udstillingerne, diskussion af fagligt relevante emner).

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftale for kontorfunktionærer (HK) i statens tjeneste samt OAO-S-fællesoverenskomsten.

Du vil i forbindelse med en eventuel ansættelse blive bedt om at fremvise straffeattest.

Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte Bookingen T 3374 8484 mellem kl. 10.00 – 14.00 eller Enhedsleder for enheden for omvisninger og undervisning Nana Bernhardt på T 3374 8562, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Ansøgningen
Vi skal have modtaget din ansøgning og relevant dokumentation senest mandag den 9. februar 2009 kl. 12.00.
Mærk din ansøgning “Omviser” og send den til: job@nullsmk.dk. Ansøgningen skal være forsynet med postadresse og være i formatet Word 97 (eller senere Word-versioner) og/eller pdf.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 17.2. og omviserkursus den 20.2. kl. 10-16.
Du kan læse mere om museet på vores hjemmeside: www.smk.dk.

Her tænker du på “Omvisere søges til Statens Museum for Kunst”

 1. Hej

  Jeg kender en svensk kvinde, der gerne vil have et sådant job. Hun taler flydende svensk, dansk, engelsk bla. Er uddannet billedkunster, med meget mere, indenfor kunstverdenen. Kender alt til kunsthistorie. Men hvorfor søger I kun (unge) studerende, hvis I samtidig betragter “mangfoldighed som en ressource”?
  Hun er 50 år, men bevæger sig ganske uden rollator.Og ja, jeg ved godt ansøgningsfristen er oveskredet, men må bare vide det til en anden gang.
  mvh Merete

  mvh Merete

Skriv et svar