KultuNaut.dk søger nye filmanmeldere

Danmarks største elektroniske kulturkalender KultuNaut.dk søger nye anmeldere – hovedsageligt til kommende biograffilm – i København, da det er her, de fleste pressevisninger finder sted. Der er tale om ulønnet arbejde, men du får god erfaring, noget at skrive på dit CV og så får du lov at se filmene før alle andre.

Det er en fordel, hvis du har en bred interesse for film og gerne vil anmelde smalle film såvel som film, der er mere mainstream. Især mangler vi anmeldere til børne- og familiefilm , så du må gerne være indstillet på ind i mellem f.eks. at anmelde en Disney-film eller den nyeste Far til fire.

Er du interesseret, så skriv en mail med en kort ansøging til kultunaut@nullkultunaut.dk. Vedhæft gerne et eksempel på dine evner som anmelder. Til samme mailadresse kan du også rette eventuelle spørgsmål, hvis du gerne vil høre nærmere om arbejdet. Mærk din e-mail “Filmanmelder, København”.

Du kan se eksempler på KultuNauts anmeldelser på http://www.kultunaut.dk/perl/nyheder/type-nynaut

Bedste hilsner
KultuNaut.dk

Skriv et svar