Europæisk konkurrence for studerende

European Kaleidoscope – vis dit Europa og vind 700 euro!

Hvordan ser Europa ud – og hvem er europæerne?

Det er emnet i en kommende fotobog om landene i Den Europæiske Union. Skal dine billeder være en del af bogen?

Det eneste du skal gøre er at tage 4 billeder, som illustrerer 4 aspekter af Danmark:

1) Mit land

2) Mit lands historie

3) Mit lands fremtid

4) Portræt (af dig selv, din familie eller hvem du har lyst til at portrættere fra dit land)

Send dine billeder (300 dpi billeder), en kort kommentar til hvert billede, lidt om dig selv, og navn, adresse og e-mail til Den Danske Europabevægelse (eubev@nulleubev.dk) før den 31. januar 2009. Alle der deltager har chancen for at vinde et rejsegavekort på 700 euro, og de bedste billeder bliver valgt af en jury. Send gerne konkurrencen videre til venner ude i Europa.

Den Danske Europabevægelse er en forening som ønsker et tæt samarbejde mellem de europæiske lande. Desuden informerer foreningen om det europæiske samarbejde og de europæiske lande på mange forskellige måder. Den Danske Europabevægelse har retten til de billeder der deltager i European Kaleidoscope. Udvalgte billeder vil blive brugt til en fotobog og eventuelt til andre projekter. Spørgsmål kan sendes til eubev@nulleubev.dk.

Skriv et svar