Snigrelease på Lars Frosts roman Ubevidst Rødgang

Lars Frost læser op og fortæller om sin tredje roman der udkommer d. 7 oktober. Frosts forrige roman var den anmelderroste Smukke biler efter krigen. Det foregår på Blå Tirsdag d. 30. september kl. 16 i kaffebaren på Nordisk.

Læs mere her:


Ubevidst rødgang er bogen om dem, der byggede det Danmark, vi bor i idag.

Ubevidst rødgang er bogen om ingeniøren, igangsætteren, forretningsmanden, hustruen, landmanden, den studerende, politikeren, de visionære, dem, der sprængte rammerne, og dem, der sad og kiggede på, at rammerne sprængtes – i 1970’ernes begyndelse.

Ubevidst rødgang er en bog fuld af ubelejlige sandheder.

Ubevidst rødgang er bogen om en tid, hvor en tiltrængt kommunalreform blev gennemført og en ideologisk gentænkning af velfærdsbegrebet blev tvunget igennem. En tid, der satte nye standarder for højhusbyggeriet og lufttrafikken – det var i de år World Trade Center åbnede i New York og Boings model 747 gik på vingerne for første gang. Det var en tid med indtil flere valgkampe i Danmark, det var en periode med ekskalerende terror, religiøse krige, ideologiske og økonomiske krige, en kold krig og utallige brandvarme krige i Mellemøsten, Irland, Afrika og Asien, krig i gaderne og på de amerikanske og de europæiske universiteter.

Ubevidst rødgang er bogen om en tid, hvor man fik øjnene op for fremtidens muligheder og det gode i mennesket, en tid med rastløse, hævngerrige, bevæbnede, midaldrende frihedskæmpere i gaderne og – nåja – KÆRLIGHED.

2 meninger om “Snigrelease på Lars Frosts roman Ubevidst Rødgang”

  1. Det var udmærket. Har selv lige lavet et interview med ham. Jeg tror det er en god bog.

Skriv et svar