International børnebogskongres i Danmark 2008

7.-10. september 2008 er Danmark vært for Verdenskongressen 2008. 68 lande fra hele verden er medlem af det internationale IBBY.

Praktiske hjælpere til kongressen søges!

Vi efterlyser et antal praktiske hjælpere til IBBY Congress 2008 i København fra 7.-10. september. Send en mail til undertegnede med navn, telefonnummer, hvilken dag du vil kunne hjælpe og i hvor lang tid, så vil du høre fra os vedr. nærmere aftale. Skriv til:

Bent Rasmussen
Boelskilde 44
7120 Vejle Øst
Tlf. 7581 5634
Mobil 6167 5634
bent@nullskri-bent.dk

Kongressen er en enestående chance for at møde børnelitteraturmennesker fra hele verden. Der bliver god brug for frivillige og for både børne- og skolebiblioteker mv. der kan besøges af børnelitteraturfolk fra hele verden. Nærmere følger herom.

Programmet findes og tilmeldingen er åben på Verdenskongressen 2008.

Selskabet for børnelitteratur, IBBY Danmark er siden 1964 del af det internationale IBBY – International Board on Books for Young People www.ibby.org. IBBY blev stiftet i 1953 og samarbejder både med UNESCO og UNICEF. Se mere her.

Det er en helt unik forening med en medlemsskare og bestyrelse sammensat af nærmest alle facetter indenfor børnelitteratur. Her er forfattere og illustratorer, oversættere og forlæggere, lærere, forskere, boghandlere, anmeldere, bibliotekarer og andre læsere der ved hvor vigtig børnebogen er og er optaget af at gøre den endnu mere kendt og brugt.

Venlig hilsen
Gunhild Lindstrøm

Se www.aslan.dk som nu har haft over 335 000 brugere og modtog Klods Hans-prisen i Rundetårn 25. april 2008.

Skriv et svar