Hør Mike Sheridans nye show – for 75kr på lørdag d. 11.11 i Jazzhouse

MIKE SHERIDAN KLAR MED NYT SOLOPROJEKT

Sheridan har de senere år koncentreret sig om at udvikle nye samarbejdsprojekter på tværs af genrer, komponeret teatermusik og skabt store musikproduktioner. Imens har han arbejdet i studiet på sit solo-projekt, og lørdag aften præsenterer han helt nyt materiale, som spænder fra ambient musik til massive elektroniske klangcollager, mangefacetterede beats og raffineret støj.

Mike Sheridan siger om lørdagens koncert: “Det bliver en sammensætning af flere ting. Al den lyd jeg har i min lydbank, som kan et eller andet, en følelse, et motiv. Noget lyder som elektroakustisk 60’er eksperimental, noget andet lyder som noget, du hører i en stor biografsal – og igen andet har jeg programmeret i min sampler. Alle lyde kommer samme sted fra. De mest interessante, dem der kan noget, vender og drejer jeg live. På festivalen får jeg mulighed for at skabe et frirum, hvor jeg kan gøre præcis, hvad der passer mig. Jeg er meget opmærksom på detaljerne, det skal være så gennemført og skulpturelt som muligt. Og så slipper jeg musikken løs.”

Sheridan er kendt for at sætte en ære i live-elementet og koncerten på G((o))ng Tomorrow Festival bliver ingen undtagelse ifølge Sheridan selv: ”Lydene er lavet ud fra et behov om at prøve nyt af. Et afkast af et eksperiment. En frigørelse. En collage. En sammenklemt udgave af noget som er foregået over meget lang tid. Hver lyd er et problem, der skal løses sonisk, og hver lyd har en måde at være på. Jeg går mere op, i at det skal være levende end forudsigeligt. Det bliver ekstremt pulserende og i stand til at ændre sig på alle mulige måder.”

Mike Sheridan havde sit gennembrud i 2008 med debut-albummet I syv sind, der sikrede ham en Danish Music Award for årets bedste electronica-udgivelse. De seneste år har han udviklet nye samarbejdsprojekter på tværs af genrer, komponeret teatermusik og skabt store musikproduktioner. Sideløbende har han arbejdet med sit soloprojekt, som han nu præsenterer på G((o))ng Tomorrow festivalen.

Vi ses til G((o))ng Tomorrows afslutningsfest i Jazzhouse!

20.00 Dørene åbner
21.00 Garth Knox & Saltorello Trio: Leonard: Book of Angels Volume 30
22.00 Mike Sheridan Solo

Billetter 150 kr. / Stud. 75 kr.

Læs mere her

Skriv et svar