Poesiens Hus søger universitetspraktikant

Har du lyst til at være med i et kreativt lille team, der er passioneret omkring at skabe gunstige rammer for dansk poesi og dets publikum, i form af forskellige aktiviteter, oplæsninger, performances, workshops, debataftener med mere? Så mangler Poesiens Hus en praktikant til 18 timer/uge med start januar 2018.

Poesiens Hus er et dynamisk og innovativt foretagende på Østerbro i København, som dels udgør et fysisk bibliotek for landets digtsamlinger, dels er et forum for diverse poesirelaterede arrangementer. Du kommer til at få et bredt indblik i og erfaring med de forskellige arbejdsopgaver, der skal løses for at drive en lille kulturvirksomhed som vores, fra fundraising, PR og SoMe til research, eventplanlægning og -afvikling, samt medlemskontakt og lignende. Hvis du selv har nogle idéer og projekter, du har lyst til at lede, er vi også meget åbne for det. Hvis du er initiativrig, er vi ikke bange for at give dig ansvar.

Vi har mindst én fast arbejdsdag om ugen i Poesiens Hus’ lokaler i Den Frie Udstillingsbygning på Østerbro. Derudover er der stor fleksibilitet i forhold til arbejdsted og -tid og praktikken kan derfor sagtens tilpasses andre aktiviteter som fritidsjob, studieopgaver og lignende. Det vigtigste for os er, at du har lysten og er motiveret.

Kort ansøgning og eventuelle spørgsmål: rof@nullpoesienshus.dk

Poesiens Hus, c/o Den Frie Udstillingsbygning – underetagen, Oslo Plads 1, 2100 Kbh. Ø, www.poesienshus.dk

Skriv et svar