Universitetspraktikant til Tværs-på-P3

Tværs er et legendarisk DR-brand, som begyndte for over 40 år siden, hvor Tine Bryld rådgav unge i radioprogrammet af samme navn. I dag består Tværs af et radioprogram på P3, et website med ungehistorier samt aktiv kommunikation med unge over sociale medier.

Som praktikant på Tværs bliver du et vigtigt element i en lille redaktion, der har fokus på unge og de udfordringer, der ligger i tiden fra ung til voksen. Vi producerer historier til websitet og laver direkte radio på P3.

Vi finder unge, der kan fortælle andre unge, hvordan man kommer igennem store eller mindre ungeproblemer. Vi rådgiver ikke men lader unge fortælle deres egne historier. Vi samarbejder med en række rådgivningssteder.

Vi søger en praktikant, der vil bruge et semester på dette vigtige unge-område og som måske selv har erfaringer med frivilligt arbejde indenfor ungerådgivning.

Du får mulighed for at prøve kræfter med at:
– researche og finde cases til Tværs
– assistere ved den direkte udsendelse søndag aftner.
– arbejde med afviklingsmanuskript
– arbejde med sociale medier

Praktikforløbet er ulønnet, på fuld tid og løber fra 15.januar til 15. juni 2015

Praktikken foregår i DR Byen i København, der har metro lige til døren.

Hvis du vil vide mere om praktikken er du velkommen til at ringe eller skrive til redaktør Birgit Bergholt på bbn@nulldr.dk / 28 54 62 90.

Send din ansøgning (max. 1 A4-side), c.v. og dokumentation for, at praktikken er meritgivende til job@nulldr.dk og mærk mail’ens emnefelt 188-2014.

Ansøgningsfrist
Fredag den 12. december kl. 12.00.
Samtaler finder sted onsdag den 17. december i DR

Din ansøgning kan betragtes som modtaget i DRs systemer, når du som kvittering får et autosvar fra DR HR.

Det er en forudsætning, at praktikken er meritgivende. DR skal have dokumentation fra uddannelsesinstitutionen før aftale om praktik kan indgås. Ansøgere kan være universitetsstuderende eller studerende fra andre videregående uddannelser, der har virksomhedspraktik som en del af studieforløbet

Om DR
DR er Danmarks største medievirksomhed, der leverer public service-indhold til hele landet, døgnet rundt, på alle platforme for at samle, oplyse og udfordre befolkningen. DR sender på seks tv-kanaler, ti radiokanaler og ti P4-distrikter fordelt over hele landet. Desuden driver DR landets største indholdsportal dr.dk, en række apps og Koncerthuset samt kor og ensembler.
Læs mere om DR på www.dr.dk/omdr

Skriv et svar